Quiche

Ingrediënten

300 gram verse spinazie
200 gram gerookte zalm
3 teentjes knoflook
4 eieren
1 grote ui
150 ml melk
60 gram spelt bloem
peper
2 eetlepels worcestershire sauce
Bolletje mozzarella kaas
10 cherry tomaatjes
1 springvorm bekleed met bakpapier
3 eetlepels olie

Bereiding

Verwarm de oven voor op 200 graden.

Snij de knoflook heel fijn.
Snij de ui in fijne reepjes.
Doe in een wok de olie. Bak daarin de uitjes en de knoflook een paar minuutjes.
Voeg daarna de spinazie toe en wok tot dit geslonken is.
Voeg de zalm toe en roer goed door elkaar.
Voeg de 2 eetlepels worcestershire sauce toe. Voeg peper naar smaak toe.
En roer dit nog een keer goed erdoor heen.

Snij de bol mozzarella in zo dun mogelijke plakjes.
Snij de cherry tomaatjes door de helft.

Doe in en aparte schaal de 4 eieren. kluts dit. Voeg daarna de melk en speltbloem toe.
Kluts dit tot een mooi glad sausje.

Doe het mengsel van de spinazie in de beklede springvorm met bakpapier.
verdeel het goed.
Leg daarboven op de plakjes mozzarrela kaas.
giet Daar boven op het eimengsel en verdeel daarboven op de cherry tomaatjes.

30 minuten in de oven.

Eet smakelijk!

Quiche

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.